Forskerlinja vinner overlegent i fotball

– Hvis jeg skal beskrive turneringa med ett ord må det være SOLID.

Fredag klokken 11:30 be finalen i futsalturneringen (innefotball) mellom forskerlinjas førsteklasselag og 2STD avgjort i Vågsbygdhallen. Etter god innsats fra begge lag ble til slutt stillingen 4-1 i favør av forskerlinja. Laget virket strålende fornøyde, og ble nærmest hyllet da de returnerte til klasserommet timen etter. André Strøm Kjær kunne beskrive turneringen som solid, og resten av laget var enige i at både følelsen etter seieren, innsatsen og spillet kunne beskrives på samme måte.

Vinnere av årets futsalturnering var forskerlinjas førsteklasse med stillingen 4-1 over 2STD. Målscorere for 1STF var Jesper Lauvsland (3) og Andreas Nordby. Målscorer for 2STD var Frederik Suvatne.


Andreas, Jesper og JoVegard og André var alle enige om at turneringen hadde vært en suksess, samtidig som at de ikke følte at motstanden var så veldig stor.

– Futsalturneringen var et godt initiativ og det er utrolig gøy å kunne delta på et arrangement som dette, sa André etter kampen. – Hvis jeg skal beskrive turneringa med ett ord må det være SOLID.

Christiane Marie Fjeldbraaten var enig med guttene med tanke på resultatet. – Det kunne vært hardere motstand, men uansett synes jeg vi har hatt et solid lag og innsats.

Det er inspirerende å se at deltakelsen fra jentenes side var så stor som i år på forskerlinja. Hele fem jenter var med på vinnerlaget, og ble med på å representere 1STF på en utmerket måte. Av de fem er en av dem faktisk en av norges beste i fotball jenter 16, nemlig Ingebjørg Strømme. I fjor var hun med på å vinne uoffisielt NM. På fritiden spiller hun for Randesund IL.

– Det var en veldig gøy opplevelse å vinne noe så stort, sier hun når vi spør henne om norgesmesterskapet. Spesielt når man vinner sammen som et lag. Det er gøy å få belønning for all treningen man legger ned. Det er jo alltid gøy å vinne, om det er lite eller stort.

Hun som resten av forskerlinjalaget er storfornøyd med seieren i skoleturneringen.

– Det har gått overraskende bra i alle kampene, og det er gøy at Forskerlinja får vist seg litt fram på andre områder enn realfag. Vi var nok langt ifra favoritter før turneringen startet, så da er det ekstra stas å vinne hele greia. Gøy at vi som førsteklassinger kan slå ut både andre-og tredjeklasse!

Forskerlinja

Denne siden driftes av engasjerte elever ved forskerlinja årskull 2003. Les mer...

Get social

Følg med på sosiale medier:

Alt innhold på denne siden er orginalt innhold med opphavsrett tilhørende Forskerlinja på vågsbygd.

© 2021 Forskerlinja Vågsbygd Videregående | Versjon 1.0.4