ForskerTV – Andreas og Christiane

Lang versjon

To elever på forskerlinja ble med på talkshow utenfor skolen. Dette er fullversjonen av intervjuet, med fokus på trivsel, aktiviteter på forskerlinja, framtidsdrømmer og masse mer. Se hva Andreas Nordy og Christiane Marie Fjeldbraaten tenker om skolehverdagen på forskerlinja.

Programleder: Ana Marianne Sletta

Kort versjon (Facebook)

Denne versjonen er kortere enn originalen, og har kun tatt med det viktigste. Det er på en måte reklamevideoen for hele intervjuet du kan se under «Lang». I tillegg er det lagt på gøyale emojis og teksting. Vi har fokus på trivsel, aktiviteter på forskerlinja, framtidsdrømmer og masse mer. Se hva Andreas Nordy og Christiane Marie Fjeldbraaten tenker om skolehverdagen på forskerlinja.

Programleder: Ana Marianne Sletta

Forskerlinja

Denne siden driftes av engasjerte elever ved forskerlinja årskull 2003. Les mer...

Get social

Følg med på sosiale medier:

Alt innhold på denne siden er orginalt innhold med opphavsrett tilhørende Forskerlinja på vågsbygd.

© 2021 Forskerlinja Vågsbygd Videregående | Versjon 1.0.4