Om nettsidene

Forskerlinja.no drives av elever fra 1STF (første klasse med studieprogrammet «Studiespesialisering med forskerlinje») på Vågsbygd Videregående Skole. Innholdet på denne siden kommer derfor ikke direkte fra skolens ledelse og skolens ansatte. Likevel tenker vi på forskerlinja at denne nettsiden gir dere som leser et godt innblikk i hvordan det er å være elev ved ei forskerlinja på en videregående skole. Hvis du likevel ønsker å besøke en nettside med direkte tilknytning til studieretningen «Studiespesialisering med forskerlinje» kan vi anbefale utdanning.no eller vilbli.no. Hvis du ønsker informasjon direkte fra Vågsbygd Videregående Skole kan du gjøre det her.

Nettsidene til forskerlinja er i all hovedsak utarbeidet av Trond Hauklien på frivillig basis. Ta kontakt gjennom kontaktskjemaet hvis du kunne ønske en liknende nettside. Besøk også gjerne hauklien.com for videre informasjon.
Nettstedet er laget med grunnlag i administreringsverktøyet WordPress, og utviklet for å passe til både store og små skjermer med alle typer nettlesere. (Internet Explorer kan ha noen problemer med å vise alt innhold)

Ellers en stor takk til Erlend Larsen og Ana Marianne Sletta for bistand i arbeidet.

Forskerlinja

Denne siden driftes av engasjerte elever ved forskerlinja årskull 2003. Les mer...

Get social

Følg med på sosiale medier:

Alt innhold på denne siden er orginalt innhold med opphavsrett tilhørende Forskerlinja på vågsbygd.

© 2021 Forskerlinja Vågsbygd Videregående | Versjon 1.0.4